Banner 980x90

Rallija supersprintā startēs Eiropas un Latvijas čempioni

Ar sacensībām "Rudens 2013" 19.oktobrī, Biķernieku trasē noslēgsies šā gada Latvijas čempionāts un FREKO kausa izcīņa rallija supersprintā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Latvijas Automobiļu Federācijas Standartauto komisijas preses sekretāre Dace Janova.

Starp dalībniekiem, kas jau pieteikušies sacensībām šobrīd arī divu titulētu sportistu vārdi – Eiropas čempions rallijkrosā Reinis Nitišs, kurš brauks ar Citroen C4 un divkārtējais Latvijas čempions autorallijā Ralfs Sirmacis ar Subaru Impreza.

Pieteikšanās supersprintam "Rudens 2013" turpināsies līdz pat ceturtdienai, 17.oktobrim. Šajās sacensībās var piedalīties gan ar standarta, gan sporta automašīnām, startējot atbilstošās ieskaites klasēs. Pie tam ar vienu automašīnu var startēt vairāki dalībnieki, par to norādot elektroniskajā sacensību pieteikumā.

Rallija supersprints sestdien startēs plkst.11.:30, oficiālo rezultātu paziņošana un apbalvošana plānota uzreiz pēc plkst.16.00. Šoreiz trases segumu veidos 100% asfalts. Lai gan trases konfigurācija pagaidām vēl atklāta netiek, organizatori sola, ka ātrumposmi būs interesanti braucējiem un labi pārskatāmi skatītajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)