Banner 980x90

Rātsnamā notiks konference par velosatiksmi un drošību

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 25.novembrī, plkst.12.00 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Vitālijs Reinbahs un Latvijas Riteņbraucēju apvienības priekšsēdētājs Viesturs Silenieks preses konferencē informēs par jaunumiem velosatiksmes drošībā un aktualitātēm galvaspilsētā.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dišlere, preses konference notiks Rīgas domes (Rātslaukums 1) Portretu zālē.

Patlaban Rīgā ir izveidotas pirmās velojoslas kopējā pilsētas ielu infrastruktūras tīklā, šobrīd tiek izbūvēta pirmā rekomendējošā velojosla visā Krišjāņa Barona ielas garumā, kā arī plānoti būtiski uzlabojumi, lai savienotu apkaimes ar Rīgas centru.

No 2016.gada 1.janvāra būtiski mainīsies Ceļu satiksmes noteikumi velobraucējiem, arī veloinfrastruktūras izbūvē tiks pievērsta pastiprināta uzmanība satiksmes drošībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)