Banner 980x90

Regulators nākamnedēļ rīko uzklausīšanas sanāksmi par siltumenerģijas tarifiem Ozolnieku novadā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) otrdien, 17.decembrī, rīkos uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Ozolnieku KSDU" iesniegtajiem siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektiem Ozolnieku, Banku un Ānes ciemā.

Rīga, 12.dec., LETA. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) otrdien, 17.decembrī, rīkos uzklausīšanas sanāksmi par SIA "Ozolnieku KSDU" iesniegtajiem siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektiem Ozolnieku, Banku un Ānes ciemā, aģentūru LETA informēja SPRK pārstāve Ieva Lazdiņa. Ņemot vērā licences darbības zonas paplašināšanu un siltumenerģijas apgādes pakalpojumu sniegšanas sākšanu Cenu pagasta Ānes ciemā, kā arī Ozolnieku novada domes šā gada 18.jūlijā lēmumu par nepieciešamību noteikt atsevišķus siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus katrā ciemā, "Ozolnieku KSDU" ir iesniedzis trīs siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektus. Tie paredz, ka Ozolnieku ciemā siltumenerģijas tarifs būs 63,66 eiro par megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), Cenu pagasta Branku ciemā - 50,4 eiro par MWh bez PVN, bet Cenu pagasta Ānes ciemā - 59,17 eiro par MWh bez PVN. Pašreiz spēkā ir "Ozolnieku KSDU" pērnā gada maijā SPRK apstiprinātais siltumenerģijas gala tarifs 61,18 eiro par MWh bez PVN, kas darbojas Ozolnieku un Branku ciemā un tiek piemērots arī Ānes ciemā. Lai uzklausītu viedokli, SPRK 17.decembrī plkst.12 Ozolnieku novada domē, Stadiona ielā 10, Ozolniekos, organizēs uzklausīšanas sanāksmi. Uzklausīšanas sanāksmē komersanta pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu būtību un ekonomisko pamatojumu. Kompānija "Ozolnieku KSDU" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2 728 083 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Ozolnieku novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)