Banner 980x90

Rīdziniekus aicina apmeklēt brīvdabas trenažieru zāles

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ņemot vērā iedzīvotāju lielo interesi un atsaucību par sportiskajām aktivitātēm brīvā dabā, Rīgas domes Labklājības departaments aicina rīdziniekus arī šogad apmeklēt brīvdabas trenažieru zāles, kuras ir atvērtas 24 stundas diennaktī, un darboties tajās var bez maksas.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice, ilgstoši pētījumi apliecina, ka regulāras fiziskās aktivitātēs ārpus telpām uzlabo fizisko veselību un garīgo veselību, samazinot spriedzi, stresu un dodot papildus enerģiju. Šoreiz nodarbības veltītas brīvdabas trenažieru apgūšanai - lai izglītotu, motivētu un palīdzētu apgūt fiziskos vingrinājumus sertificēta fitnesa trenera vadībā, kurš arī parādīs, ko var veikt darbojoties brīvdabas trenažieros, tā gūstot prieku un lielāku efektivitāti savai veselībai.

2015.gadā vairāk nekā 250 rīdzinieki izmantoja iespēju 20 nodarbībās darboties brīvdabas trenažieros. Šogad Labklājības departaments sadarbībā ar Latvijas Tautas sporta asociāciju divās brīvdabas trenažieru zālēs organizēs nodarbības. Nodarbības norisināsies katru pirmdienu Māras dīķa parka teritorijā (Āgenskalns) un katru trešdienu Rīgas Klasiskās ģimnāzijas sporta stadionā (Purvciema iela 38) laika periodā no 25.jūlija līdz pat 28.septembrim. Nodarbību norises laiks no plkst.19.00 līdz 20.00.

Nodarbības tiek laipni aicināts apmeklēt ikviens – neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības! Nodarbību laikā visiem dalībniekiem tiks skaidrots treniņa process izmantojot brīvdabas trenažierus (tiks rādīti un mācīti iesildīšanās vingrinājumi, pamatdaļas un atsildīšanās vingrinājumi), kā arī kā pareizi aprēķināt sirdsdarbību treniņa laikā, kā pareizi izpildīt spēka vingrinājumus un apļveida treniņa vingrinājumus u.c.

Nepieciešams tikai gribasspēks un ērts apģērbs, lai savam ķermenim ļautu sportisku brīvību un sekmētu savu fizisko izturību un uzlabotu veselību.

Nodarbību grafiks:

Pirmdienās, Māras dīķu parka teritorijā (Āgenskalns) pie brīvdabas trenažieriem no plkst.19.00-20.00:

25.jūlijs, 1., 08., 15., 22., 29.augusts, 5., 12., 19., 26.septembris.

Trešdienās Rīgas Klasiskās Ģimnāzijas sporta stadions (Purvciema iela 38) pie brīvdabas trenažieriem no plkst.19.00-20.00:

27.jūlijs. 3., 10., 17., 24., 31.augusts, 7., 14., 21., 28.septembris.

Rīgas domes Labklājības departaments aicina rīdziniekus, izmantot iespēju, un apmeklēt brīvdabas trenažieru zāles! Nodarbības un konsultācijas ir iespēja pārliecināties, ka ir daudzi vienkārši un visiem pieejami veidi, kā ikdienā nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ārpus telpām, kas palīdz uzlabot veselību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)