Banner 980x90

Rīgā Baltās nakts ietvaros Nacionālajā teātrī "Pilna istaba"

Latvijas Nacionālais teātris arī šogad piedalīsies mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts 2010". 4.septembrī no plkst.20.30 līdz plkst.1.48 Latvijas Nacionālais teātris gaida interesentus uz notikumu Pilna Istaba.
"Notikumā "Pilna istaba", kas nakts garumā noritēs Nacionālā teātra publikas foajē, visiem interesentiem būs iespēja noskatīties vai pašiem piedalīties Latvijas kultūras akadēmijas dramatiskā teātra aktieru IV kursa studenti un Nacionālā teātra aktieri savādu emociju projekciju izveidē, radīt neordināru pavadījumu mūzikai ar savdabīgiem instrumentiem, visiem kopā izpausties kustībās un pārvērst sevi līdz nepazīšanai lomu maiņās, radīt celtniecības projektu!" stāsta projekts vadītājs Kaspars Zvīgulis.

Mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts 2010" šogad notiks naktī no 4. uz 5.septembri. Šī gada forums balstīsies uz diviem pamatprincipiem - Dari pats! un Piedalies! Forumu "Baltā nakts" organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvalde sadarbībā ar Latvijas Laikmetīgās mākslas centru (LMC), bet par projektiem un norisēm ir atbildīgas aktīvākās Latvijas kultūras organizācijas, iesaistot virkni Latvijas un starptautiskos māksliniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)