Banner 980x90

Rīgā durvis ver jauns bērnu centrs "Arbūzs"

3.septembrī durvis vēris lielo un mazo bērnu centrs ''Arbūzs'', kas iestājas par aktīviem un zinātkāriem bērniem, piedāvājot izglītot savas atvases caur aktīvu līdzdalību nodarbībās, kuras vērstas uz bērna dabiskās ziņkāres attīstīšanu.

Par "Arbūzs" nākotnes vīziju vairāk stāsta tās dibinātāja un vadītāja Agija Rumpe: "Ideja par bērnu pieskatīšanas centra veidošanu neradās nejauši - tas ir rūpīgas izpētes rezultāts, apzinot galvenās problēmas Rīgas centrā. Pirmkārt, kvalitatīvu ārpusskolas iestāžu trūkums, kas nodrošinātu bērniem aizraujošu izziņas procesu. Otrkārt, īslaicīgas bērnu pieskatīšanas pakalpojuma trūkums. Tas viss mani iedvesmoja radīt bērniem vietu, kur mājo neremdināma zinātkāre par pasauli." 

Atklāšanas svinībās 3.septembra pievakarē ar dziedātājas Jenny May (Maijas Stuģes) muzikāliem priekšnesumiem un bērnu un vecāku kopīgām atrakcijām bērnu centra izveidotāja Agija un skolotājas iepazīstināja ar rudens sezonas pakalpojumiem, piemēram, unikālu piedāvājumu – bērna izņemšanu no skolas, savukārt bērnu centrā papildus pieskatīšanai būs pieejamas kustību un mākslas klases, attīstošas un izzinošas nodarbības, kā arī radošas bērnu ballītes.

Lai arī "Arbūzs" tikai tikko svinējis Jurģus, jau šobrīd izveidotājai ir plāni par Ventspils bērnu centra izveidi jau drīzumā, kā arī notiek pārrunas par Rīgas filiālēm mikrorajonos. Bērnu centrs turpina piesaistīt talantīgākos un saprotošākos pasniedzējus un skolotājas bērnu centra pakalpojumu paplašināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)