Banner 980x90

Rīgā garas rindas uz autoservisiem riepu nomaiņai neveidojas

Rīga, 27.nov., LETA. Lielākā daļa autovadītāju ir savlaicīgi nomainījuši vasaras riepas pret ziemas riepām, tādēļ, uzsniegot pirmajam sniegam, Rīgā garas rindas pie autoservisiem neveidojas.

Riepu tirdzniecības un servisa centrā "Laneks" aģentūrai LETA pastāstīja, ka klienti riepu nomaiņai esot pierakstījušies vairākas dienas uz priekšu. Klientu pieplūdums šonedēļ esot nedaudz lielāks nekā iepriekšējās nedēļās.

Uzņēmumā "Riepuserviss.lv" aģentūra LETA uzzināja, ka pašreiz rindas neveidojas. Šajā servisā pieraksts uz priekšu netiek veikts. Lai gan rindas neveidojas, klienti, mainīt riepas, braucot viens pēc otra.

Arī autocentrā "OranžGaraž" pastāstīja, ka pašreiz klienti riepu nomaiņai ir pierakstījušies divas dienas uz priekšu. Lielākais klientu pieplūdums esot bijis tad, kad sinoptiķi brīdināja, ka drīzumā būs sniegs, tomēr tagad tas ir nedaudz pierimis.

Riepu servisā "RVT" aģentūra LETA uzzināja, ka tajā pašreiz klientiem uz riepu nomaiņu esot jāgaida vairākas stundas, tomēr klientu plūsma esot tikai nedaudz lielāka nekā visu iepriekšējo mēnesi.

Savukārt riepu centrā "Automotīvs" informēja, ka tajā rindas neveidojas. Klienti braucot mainīt riepas jau visu novembri, tāpēc pašreiz darbs ritot mierīgi.

Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka no 1.decembra līdz 1.martam ar ziemas riepām obligāti jāaprīko transportlīdzekļi, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, kā arī to piekabes.

Kā ziņots, šorīt sniegs un apledojums daudzviet apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)