Banner 980x90

Rīga iekļauta darījumu tūrisma galamērķu TOP 10

Riga24.lv
Riga24.lv

Pēc veiksmīgi aizvadītas dalības starptautiskajā konferenču ceļojumu izstādē Spānijā ''IBTM World 2015'', Rīga atzīta kā viena no desmit piemērotākajām un labākajām pilsētām Eiropā, kurā 2016.gadā rīkot starptautiskos kongresus, konferences un korporatīvos pasākumus.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja MEET RĪGA mārketinga un komunikācijas direktors Aigars Smiltāns, balstoties uz American Express veikto darījumu braucienu tendenču pētījumu 2016 (Meetings & Events 2016 Global Meetings Forecast, angļu val.), Rīga ierindota kā devītā piemērotākā pilsēta darījumu tūrisma braucieniem. Šajā topā tā atrodas līdzās tādām lielām, zināmām un iecienītām Eiropas pilsētām kā Londona, Parīze, Amsterdama, Brisele, Frankfurte, Minhene, Kopenhāgena, Barselona un Berlīne.

"Rīgas iekļaušana šajā topā ir liels sasniegums, un tas ir arī atzinums Rīgai kā drošai un uzticamai konferenču, kā arī korporatīvo pasākumu norises vietai. Būtiski, ka šis pētījums tiek nosūtīts visiem American Express birojiem un to klientiem 96 pasaules valstīs," norāda RTAB zīmola MEET RĪGA mārketinga un komunikācijas vadītājs Aigars Smiltāns

Latvijas stendā MEET RĪGA, Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) un vairāk nekā desmit sadarbības partneri, tiekoties ar nozres profesionāļiem, prezentēja konferenču, kongresu un korporatīvo pasākumu rīkošanas iespējas Rīgā un Latvijā.

Līdzās Tūrisma attīstības valsts aģentūras un RTAB pārstāvjiem stendā strādāja vēl 13 nozares uzņēmumi: SIA "Averoja", SIA "VIA HANSA DMC RIGA", SIA "Baltic Blues LV", SIA "Baltijas ceļojumu grupa", SIA "Meeting Tour Travel & SPA Consultants", SIA "Nikos Travel", SIA "TMC", SIA "Baltic Incentive Travel", SIA "Baltic Events & Tours", SIA "DMC BALTIC", SIA "BALTIC TRAVEL SERVICES", "Estravel Latvia"-A/S "Estravel" filiāle Latvijā un SIA "Latvia Tours".

"IBTM", notika no 17. līdz 19.novembrim Spānijas pilsētā Barselonā. Tajā strādāja vairāk nekā 15 tūkstoši profesionāļu no 85 valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)