Banner 980x90

Rīgā janvārī viesosies Daugavpils teātris

27.janvārī Daugavpils teātra šīs sezonas jauniestudējums "Meli" būs redzams Nacionālajā teātrī O!Kartes Jaunajā zālē plkst.14.00 un plkst.18.30, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Daugavpils teātra" sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Krūtkrāmelis.

Oļega Šapošņikova iestudējuma MELI. Kāda dzimumakta un pasaules civilizācijas vēsture vienā cēlienā pamatā ir stāsts par laulāto pāri, kura attiecības sāk šķobīties pēc sievas nekaunīgas provokācijas, pavedinot vīra labāko draugu. Tas ir stāsts par mīlas trīsstūri, kurā neviens no personāžiem patiesībā nezina, kuru mīl, ar kuru vēlas dzīvot kopā un kāpēc. Atbilžu meklējumos galvenie varoņi neiztiek bez psiholoģiskām manipulācijām vienam ar otru, kuru rezultātā līdz galam nespēj būt atklāti ne pret sevi, ne otru. Tie kļūst par intelektuāliem meklētājiem un analizētājiem, daudz spriežot par to, kas ar viņiem notiek, projicējot savu pieredzi uz sabiedriskiem un politiskiem procesiem. Lomās iejutīsies Andris Bulis, Karina Lučiņina un Māris Korsiets.

Biļetes nopērkamas teātru kasēs un "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)