Banner 980x90

Rīgā Jauno gadu sagaidīs ar muzikāliem priekšnesumiem un uguņošanu

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgā, 11.novembra krastmalā, 31.decembrī Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā uzstāsies vairākas grupas un dīdžeji, notiks svētku uguņošana un tirdzniecības vietās varēs iegādāties ēdienus un dzērienus, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Jaunā gada sagaidīšanas pasākums risināsies no 31.decembra plkst.21 līdz 1.janvāra plkst.3.

No plkst.21 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs. No plkst.22 pasākuma apmeklētāji varēs dzirdēt grupas "Otra puse" un solistes Antras Stafeckas māksliniecisko priekšnesumu. Pēcāk muzicēs grupa "Colt" un īpašie viesi Aija Andrejeva un Alex. Tieši gadu mijā svinību apmeklētājiem būs iespēja vērot svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošinās SIA "International Fireworks Desing", savukārt muzikālo noformējumu veidojis komponists Zigmars Liepiņš. Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies kopā ar atraktīvo grupu "Big Al & The Jokers". No plkst.1 svinību vietā iedzīvotājus izklaidēs dīdžejs Artis Dvarionas.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie dzīvās uguns objektiem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgus ēdienus un dzērienus.

Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija.

Svētku sajūtu Vecgada vakarā varēs baudīt arī Vecrīgā, kur Doma laukumā Jaunā gada sagaidīšanas pasākuma programmā uzstāsies diksilenda grupa "Sunny Groove Dixie", rokenrola grupa "Tehe Swamp Shakers", kā arī dīdžejs Toms Grēviņš.

31.decembrī un 1.janvārī Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

Jau ziņots, ka Jaungada uguņošanu Rīgā par 17 638 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) organizēs SIA "International Fireworks Design", bet uguņošanas pavadošo mūziku par 4641 eiro bez PVN komponēja Zigmārs Liepiņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)