Banner 980x90

Rīgā koncertēs Francijas rokgrupa "Mars Red Sky"

25.novembrī mūzikas klubā "Nabaklab" Rīgā savu pirmo un vienīgo koncertu Latvijā sniegs psihedēliskās rokmūzikas grupa "Mars Red Sky" no Francijas, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta organizatoru pārstāvis Sandis Baumanis..

"Mars Red Sky" ir 2007.gadā Francijas ostas pilsētā Bordo dibināts stounerroka ansamblis, kura sastāvā šobrīd ir nemainīgie ansambļa dalībnieki un vokālisti, ģitārists Žuljēns Prass (Julien Pras) un basģitārists Džimijs Ķīnasts (Jimmy Kienast), kā arī bundzinieks Metjū Gezū (Mathieu Gazeau). Viņu mūzikas pamatā ir septiņdesmito gadu "vecās skolas" ģitārrifi un psihedēlijas "grūvs".

Visā pasaulē pārdotas vairāk kā 3 500 grupas pašnosauktā 2012.gada debijas albuma kopijas un tas izpelnījies nedalītu klausītāju atzinību.

Mūziķi aizvadījuši vairākus koncertu ceļojumus, piedaloties plašāku ievērību guvošajos mūzikas festivālos "Roadburn", "Desert Fest," "Duna Jam", "Sziget", SXSW un sniedzot uzstāšanās Eiropā un Dienvidamerikā. Līdzās tam "Mars Red Sky" dalījuši skatuvi ar tādām ģitārmūzikas žanra cienītājiem zināmām grupām kā "Dinosour Jr.", "Tweak Bird", "A Place to Bury Strangers", "Earth", "Killing Joke" un "Queens of the Stone Age".

Pasākuma sākums plkst.21.00, ieejas maksa - 3 Ls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)