Banner 980x90

Rīgā norisināsies otrais tautas slēpojums "Biķernieki 2013"

Svētdien, 10.februārī, visi Latvijas slēpotāji tiek aicināti piedalīties otrajā Rīgas Tautas slēpojumā "Biķernieki 2013", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja pasākuma organizatori.

Šī ir jaunā tradīcija slēpotāju vidū, kura bija veiksmīgi debitējusi pagājušajā gadā. Slēpotāji un ziemas sporta veidu piekritēji no Rīgas un citām Latvijas pilsētām vienosies tautas slēpojumā Biķernieku Kompleksajai Sporta Bāzes (BKSB) trasē, kas ir iecienītākā slēpošanas vieta Rīgā.

Tāpat kā pagājušo gadu sacensības būs pieejamas jebkuram Rīgas iedzīvotājam un tās viesiem, lai ikviens ieinteresēts var sajust sacensību garu un gūt prieku no pieveiktās distances. Paši jaunākie varēs sacensties līdz 1km garā distancē, ikvienam slēpošanas entuziastam būs pieejama 15 km Tautas distance, bet stiprākie slēpotāji varēs sacensties 30km garā Izturības distancē. Sacensības reģistrācijā ir atklāta ar šodienu, 28.janvāri, un ir pieejamā mājas lapa www.xrace.lv. Sākot ar 29.janvāri reģistrēties varēs arī visos Sportland veikalos, veikalā MySport un slēpju nomā Burusports. Pirmās nedēļas laikā dalības maksai ir pazemināta cena: Bērnu distance – 2ls, Tautas distance – 5ls, Izturības distance – 7ls.

Reģistrācija sacensību dienā sāksies no plkst.9.00, Bērnu slēpojuma starts ir plkst.11.10, bet Tautas un Izturības distances dalībnieki startēs plkst.12.00. Sacensību centrā dalībniekiem būs pieejams slēpju serviss un slēpju noma.
 "Mums ir liels prieks un gods par iespēju turpināt Tautas slēpojumu Biķerniekos tradīciju arī šogad, kas norisināsies pateicoties Biķernieku Kompleksajai Sporta Bāzei un Rīgas Motormuzeja atbalstam. Gaidām un priecāsimies redzēt Tautas slēpojumā gan jaunus, gan profesionālus slēpotājus, ģimenes un draugus, kuriem šis slēpojums būs laba atpūta un jauns piedzīvojums. Turpināsim tradīciju sveikt sacensību jaunāko un vecāko dalībnieku. Šogad aicinām arī uzņēmumus, organizācijas un sporta klubus pieteikt savas komandas. Šī gada jaunums būs atsevišķa balva labākajai komandai Izturības un Tautas distancē," aicina xRace organizators Jānis Vanags.

Sacensību dalībnieki iepazīties ar sacensību nolikumu un plašāku informāciju var mājas lapā www.xrace.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)