Banner 980x90

Rīgā notiks "The Sound Poets" jaunā albuma "Pulsē" koncerti

Publicitātes foto
Publicitātes foto

25., 26. un 27.novembrī koncertzālē ''Palladium'', Rīgā, notiks grupas "The Sound Poets" jaunā albuma "Pulsē" koncerti.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "The Sound Poets" sabiedrisko attiecību konsultante Anna Macko, grupas otrais albums rakstīts kādā mājā Jumurdas ezera krastā, nevis ierakstu studijā (kā iepriekšējie albumi). Izvēlētā vide, noskaņa un dabas klātbūtne palīdzējusi atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un nodoties mūzikai un ļāvusi radīt citādāku, daudz īpašāku skanējumu.

"Albums ir par mieru steigas laikmetā. Mieru, par ko reizēm piemirstam, skrienot ikdienas ierasto ceļu "darbs-veikals-mājas-darbs," stāsta grupas solists Jānis Aišpurs. 

Arī jaunā albuma noformējums ir īpašs – attēlus Jumurdā uzņēma fotogrāfs Māris Ločmelis ar "wetplate" tehniku. "Fotosesijas process bija laikietilpīgs, tomēr ārkārtīgi interesants – bija nekustīgi jāsēž vairākas minūtes un viena attēla uzņemšana varēja aizņemt pat pusstundu," stāsta grupas čelliste Undīne Balode.

Koncertos lielākā daļa dziesmu publiski tiks atskaņotas pirmo reizi, tādējādi grupas cienītājiem tā būs ekskluzīva iespēja pirmajiem noklausīties jaunos skaņdarbus.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu servisa kasēs. Vairāk informācijas: www.thesoundpoets.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)