Banner 980x90

Rīgā notiks Vadima Siščikova labdarības fotoizstāde

Publicitātes foto
Publicitātes foto

31.janvārī plkst.14.00 kafejnīcā ''Cafeterius'' (Tērbatas ielā 45, Rīgā) notiks Vadima Siščikova personālizstādes atklāšana.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja izstādes rīkotāji, izstādē apskatāmi pazīstamu latviešu fotogrāfu portreti, kas tapuši humoristiskā manierē.

"Liela daļa manu darbu ir saistīta ar cilvēkiem, dažādiem viņu dzīves posmiem un notikumiem, - stāsta Vadims Siščikovs. - Kāpēc fotogrāfi? Uzskatu, ka šīs profesijas pārstāvji spēj saglabāt bērniem raksturīgo zinātkāri, pastāvīgu interesi par dzīvi un prot saskatīt apkārtējo skaistumu pat pašās vienkāršākajās lietās. Esmu mēģinājis šo skatījumu atspoguļot fotogrāfiju sērijā "Stay Young" (Saglabā jaunību) – tās varoņi kameru priekšā pozē ar bērniem raksturīgo atvērtību," skaidro autors.

Izstādes organizatori vēlas pievērst papildu uzmanību labdarībai. "Ārpus Rīgas joprojām ir daudz bērnu namu, kuru iemītniekiem trūkst ne tikai uzmanības, bet reizēm arī dzīvošanai paši nepieciešamākie līdzekļi. Aicinām pievienoties mūsu iniciatīvai un atbalstīt Saldus bērnu nama "Rūķītis" audzēkņus. Mēs vāksim ziedojumus dzīves apstākļu uzlabošanai, līdzās tam organizēsim bērniem nodarbības, kuru laikā būs iespēja apgūt fotografēšanas pamatus." - atklāja Vadims.

Vadims Siščikovs ir fotogrāfs no Rīgas, kurš specializējies reklāmas, portretu un kāzu fotogrāfijā. "Stay Young" ir jau trešā autora personālizstāde. Viņa iepriekšējās izstādes – "Kaislību deja", kas veltīta tango, un kāzu fotogrāfiju izstāde – bija skatāmas tirdzniecības centrā "Galerija Centrs".

"Cafeterius" ir jauna kafejnīca Rīgā, kas iekārtota pēc Artemija Ļebedeva studijas izstrādātās franšīzes.

Izstāde būs apskatāma līdz 21.februārim.

Informācija par notikumu Facebook

https://www.facebook.com/events/1241197369230660/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)