Banner 980x90

Rīgā par 156 600 eiro renovēs futbola stadiona "Arkādija" mākslīgo segumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Rīgas futbola stadiona "Arkādija" mākslīgo segumu par 156 636 eiro renovēs pilnsabiedrība "Guliver Construction", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Rīgas domes Īpašuma departaments bija izsludinājis iepirkuma konkursu par Rīgas Futbola skolas lietojumā esošā stadiona "Arkādija" Rīgā, Ojāra Vācieša ielā 2, mākslīgā seguma renovācijas darbiem.

Konkursā tika saņemti divi piedāvājumi, un tajā uzvarēja pilnsabiedrība "Guliver Construction", kas pakalpojumu sniegs par 156 636 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

"Guliver Construction" sastāvā ir SIA "Kvinta BCL" un SIA "Guliver", liecina "Firmas.lv" informācija.

Pilnsabiedrība pērn pēc Īpašuma departamenta pasūtījuma par 144 833 eiro veica futbola laukuma dabiskā seguma izveides darbus Rīgā, Stāmerienas ielā 8.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)