Banner 980x90

Rīga runā atbild: tirgū joprojām var iepirkties arī nakts stundās

Portāla Riga24.lv sadaļā "Rīga runā" redakcija ir saņēmusi lasītāju jautājumus par nakts tirgus atrašanās vietu. Lai gan kopš šā gada februāra daudziem zināmais Nakts tirgus Maskavas ielā, Spīķeru rajonā, ir likvidēts, naksnīgās iepirkšanās piekritēji tomēr var zemnieku izaudzēto un saražoto iegādāties arī ārpus ierastā tirgus darba laika. Proti, Rīgas Centrāltirgus teritorijā katru nakti strādā Zemnieku tirgus.

Zemnieku tirgus strādā katru dienu no plkst.20.00 līdz plkst.8.00. Tirdzniecības vietas atrodas RCT teritorijā – Gaiziņa ielā, starp Prāgas ielu un Maskavas ielu. Tirgotāji var izvietoties arī Spīķeru ielā un Pūpolu ielā (skat. attēlā). 

Kā portālam Riga24.lv pastāstīja Rīgas pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" (RCT) mārketinga un komunikāciju vadītājs Ivars Jakovels, nosaukums "Zemnieku tirgus" izvēlēts, jo šī ir RCT iniciatīva dot iespēju zemniekiem turpināt tirgošanos naktīs pēc tam, kad tika likvidēts Nakts tirgus. Tas piederēja privātam uzņēmumam un nebija juridiski saistīts ar RCT, vienkārši atradās "ļoti tuvu blakus". "Tā kā mums ar šo uzņēmumu – SIA "Nakts tirgus" nav nekādu juridisku saistību, mēs izvēlējāmies konkrēto tirdzniecības platību nosaukt par Zemnieku tirgu," sacīja Jakovels.

Kā konstatēja Riga24.lv, internetā joprojām atrodama informācija, ka nakts tirgus atrodas Spīķeru kvartālā Maskavas ielā – šāda informācija parādās meklētājos, izmantojot atslēgas vārdus "nakts tirgus". Jakovels uzsvēra, ka RCT mājas lapā ir skaidri norādīts, kur atrodas nakts tirgus RCT teritorijā, un RCT nevar atbildēt par citu komersantu sniegtu informāciju.

Riga24.lv aicina rīdziniekus pirms došanās uz naksnīgu iepirkšanos pārliecināties par Zemnieku (nakts) tirgus atrašanās vietu RCT mājas lapā www.rct.lv

 /><br />
<br />
Foto no <a href=www.rct.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)