Banner 980x90

Rīgā šogad dzimušo trīnīšu ģimenei piešķirs 4500 eiro pabalstu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas deputāti šodien sēdē atbalstīja 4500 eiro vienreizēja pabalsta piešķiršanu Rīgā šogad piedzimušo trīnīšu ģimenei.

Divas meitenes un zēns piedzima 18.janvārī Rīgas Dzemdību namā. Šogad šie ir pirmie trīnīši, kas piedzimuši Rīgā.

Rīgas pašvaldība piešķir vienreizējo pabalstu ģimenei par bērna piedzimšanu visiem galvaspilsētas jaundzimušo vecākiem. Par viena bērna piedzimšanu tiek piešķirti 150 eiro. Savukārt par trīnīšu piedzimšanu tradicionāli piešķir 4500 eiro.

Pabalsta izmaksai kopā ar nodokļiem plānots piešķirt 5844 eiro no pašvaldības rezerves fonda. Galīgais lēmums par līdzekļu piešķiršanu būs vēl jāpieņem Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)