Banner 980x90

Rīgā ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki

Rīga, 10.jūl., LETA. Rīgā vakar ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Svētdien glābēji steidzās uz daudzstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega dzīvoklis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka liesmas draud izplatīties uz augstākiem stāviem un deg dzīvoklis 35 kvadrātmetru platībā un virs tā esošais balkons un loga rāmis.

No piedūmotās ēkas tika izglābti četri cilvēki, bet saviem spēkiem evakuējās 33 cilvēki. Ugunsgrēkā gāja bojā divi cilvēki.

Tāpat vakar glābēji devās uz daudzstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies mājas augšējā stāvā. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka dzīvojamās mājas dzīvoklim deg ārdurvis un sadzīves mantas četru kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās mājas izglāba divus cilvēkus, kuri bija cietuši, un nodeva viņus mediķiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)