Banner 980x90

Rīgā uzstāsies čigānu pankroka grupa "Gogol Bordello"

Nākamā gada 25.martā "Palladium" koncertzālē uzstāsies pasaulslavenā čigānu pankroka grupa "Gogol Bordello", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē koncertaģentūras "FBI" pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Ar savu neatkārtojamo stilu, kurā čigānu mūzikas tradicionālie instrumenti akardeons un vijole tiek jaukti kopā ar pankroka elementiem, "Gogol Bordello" ieguvuši plašu atzinību un nedalītu publikas mīlestību.


Žurnāls "Billboard" apvienību nodēvējis par "karstāko blici, ko pasaulei devusi Ņujorka", savukārt respektablais mūzikas izdevums "Rolling Stone" raksturo "Gogol Bordello" kā "grupu, kas sniedz pasaulē nevaldāmāko dzīvo uzstāšanos".

Tagad "Gogol Bordello" ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē un sniedz līdz pat 200 koncertiem gadā.

Mūziķi Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma "Pura Vida Conspiracy" popularizēšanas tūres ietvaros. Sestais studijas albums tika ierakstīts Teksasā un tajā ietvertas 12 spēcīgi elektrizējošas kompozīcijas.

Grupas līderis Jevgēņijs Hudzs (Eugene Hütz), raksturojot jaunāko ierakstu, atzīst: "Cilvēkā ir milzum daudz potenciāla, ko ikdienā neizmantojam. Es došos nezināmajā un ar jaunā ieraksta starpniecību dabūšu to arā!"

Jau kopš dibināšanas 1999.gadā "Gogol Bordello" ir ieguvuši atpazīstamību ar saviem teatrālajiem koncertšoviem un regulārām koncerttūrēm. "Gogol Bordello" kolektīvs kāpis uz skatuves kopā ar tādām šovbiznesa zvaigznēm kā Madonna un piedalījies neskaitāmos mūzikas festivālos, tostarp "Coachella", "Lollapalooza","Roskilde", "Rock am Ring", "Reading" un "Leeds".

Plašu atzinību guvušais singls "Start Wearing Purple" trāpīgi raksturo "Gogol Bordello" būtību - spilgti, jautri un skaļi.

Biļetes uz "Gogol Bordello" koncertu varēs iegādāties jau no  5.decembra plkst.10.00  www.ticketpro.lv
un "Ticketpro" kasēs TC "Galleria Riga", "Spice", "Domina Shopping", "Rīga Plaza", "Sky&More", "Olimpia", "Rimi "Alfa", "Rimi "Valdemārs", "Rimi" Pulkveža Brieža ielā, "Rimi" Stirnu ielā, "Rimi "Galerija Azur" informācijas centros u.c.

Bet vēl ātrāk, jau rīt plkst.10.00, "Ticketpro" interneta veikalā un arī "Ticketpro" kasēs tiks uzsākta ekskluzīva biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Reģistrācija www.fbi.lv - bez maksas.

Pirmo 500 biļešu cena -  20 Ls, vēlāk tās maksās  25 Ls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)