Banner 980x90

Rīgā, Vērmanes dārzā, atklās alus festivālu "Latviabeerfest 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 25.maijā, Vērmanes dārzā, plkst.15.00 oficiāli atklās "Latviabeerfest 2016". Pasākuma dalībniekus un visus interesentus uzrunās un izklaidēs neatkārtojamais un vienmēr atraktīvais Ufo, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv pastāstīja festivāla rīkotāji.

"Šī būs interesanta interneta radio "BOOMFM" un Alus festivāla sadarbība- radio "BOOMFM" piecas dienas pārtaps par "BEER FM". Un manā 25 gadu radio darba pieredzē šī būs ilgākā tiešraide no notikuma vietas." "Latviabeerfest 2016" aktuālāko jaunumu komentē Kaspars Upacieris.

"BEER FM studijā- Vērmanes dārzā - kopā ar mani šīs piecas dienas darbosies Jānis Strapcāns, Atis Zviedris un Laura Stūrīte. Ar Lauru kopā ir strādāts radio "BOOMFM", bet ar Jāni un Ati kopā darbošos pirmo reizi. Domāju, ka visam jābūt labi! Tātad, no 25. līdz 29.maijam internetā klausieties "beerfm" un Jūs uzzināsiet visu kas notiek Alus festivālā un ne tikai!".

Festivāla rīkotāji parūpējušies par interaktīvo festivāla apmeklētāju un dalībnieku dalību raidstacijas satura veidošanā – raidstacijas mājaslapā būs pieejams Twitter panelis savstarpējai komunikācijai – dalīties iespaidos par festivāla norisi, sveikt savus mīļos, veidot muzikālo programmu, kā arī festivāla dalībnieki varēs reklamēt piedāvāto produkciju un izziņot jaunumus apmeklētājiem.

Festivāla apmeklētājus priecēs tādas grupas kā "Silja" no Igaunijas, grupa "Bruģis", Normunds Jakušenoks un grupa "Karakums", "Russian Kalbussian" no Krievijas, "Laimas muzikanti", "Laiptai" no Lietuvas, grupa "Wild detroit Gang", "Homeopāti.lv" u.c. grupas. Atraktīvākie apmeklētāji varēs piedalīties dažādos "Latviabeerfest" konkursos – "Miss Latviabeerfest 2016", "Studentu karaoke – Dziesmu kari", "Alus vēders".

Festivāla laikā pulcēsies 36 vietējo alus darītavu pārstāvji, kā arī aldari no Lietuvas, Igaunijas, ASV, Beļģijas, Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm, interesentiem piedāvājot simtiem dažādu zīmolu alus šķirņu. Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa būs arī ēdieni, mūzika un citas izklaides.

Festivāls "Latviabeerfest 2016" norisināsies piecas dienas pašā Rīgas sirdī, Vērmanes dārzā, no 25. - 29.maijam, kur būs iespēja baudīt jaunas un jau iecienītas alus šķirnes, degustēt vietējo meistaru gatavotos gardumus, piedalīties aktīvās atpūtas pasākumos, dejot, dziedāt, klausīties mūziku, kā arī apskatīt un iegādāties amatnieku darinājumus īpaši izveidotā amatnieku tirdziņā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)