Banner 980x90

Rīgas 1.slimnīca iepazīstinās ar paveikto un plānoto

Trešdien, 24.aprīlī, plkst.13.00 Rīgas 1.slimnīca un Īpašuma departaments aicina veselības aprūpes speciālistus un citus interesentus iepazīties ar pārmaiņām Rīgas 1.slimnīcā, kas pēdējo gadu laikā veiktas, pateicoties ieguldītajām investīcijām, kā arī ar ārstniecības iestādes piedāvātajām veselības aprūpes pakalpojumu iespējām, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vizītes laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar paveiktajiem remontdarbiem un uzstādīto aprīkojumu 9.korpusā un pagājušā gada decembrī atklātajā 1.korpusā jeb poliklīnikas ēkā. Būs iespēja apskatīt, kā norisinās celtniecības darbi 23.korpusā, kur jau novembrī tiks atklāts bērnu veselības centrs ar ģimenes ārstu praksēm, bērnu speciālistu konsultācijām, stomatoloģiju, rehabilitāciju un ūdens dziedniecību. Savukārt 22.korpusā drīzumā tiks uzsākti būvdarbi, lai šajā ēkā izvietotu ģimenes ārstu prakses, bet 8. korpuss – bijusī veļas māja un katlu māja – tiks pārbūvēts par operāciju, intensīvās terapijas un sterilizācijas bloku.

Pēc tam atvērtā diskusijā interesentiem būs iespēja uzdot Rīgas 1.slimnīcas vadībai jautājumus par iestādes attīstību, pakalpojumiem un sadarbības iespējām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)