Banner 980x90

Rīgas Bērnu folkloras klubs "Kukaragā" maina mājvietu

Svētdien -  2.februārī - plkst.12.00 Rīgas Bērnu folkloras klubs "Kukaragā" aicina ģimenes uz Sveču dienai veltītu sarīkojumu. Pasākums notiks jaunās telpās - Kultūras un tautas mākslas centra "Ritums" filiālē - Laimdotas ielā 42, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Kultūras un tautas mākslas centra 'Ritums' direktores vietniece radošajā darbā Līga Miķelsone.

Jau kopš 2010.gada Rīgas folkloras kopa "Zvīgzna" ik mēnesi pulcina kopā ģimenes ar bērniem, lai kopīgi dziedātu tautas dziesmas, ietu rotaļās, klausītos pasakas, minētu mīklas un darbotos radošajās darbnīcās. "Kukaragā" viesojušās un zināšanām dalījušās daudzas Rīgas folkloras kopas.

2014.gadā, līdzās gadskārtu tēmai, nodarbības veltītas Latvijas putniem, zvēriem un kukaiņiem. Februārī jeb sveču mēnesī dziedāsim, stāstīsim pasakas un radošajā darbnīcā arī meistarosim biti. Pasākums visvairāk iepriecinās četrus līdz astoņus gadus vecus puikas un meitenes.

Ieeja bez maksas.

Turpmākie Rīgas Bērnu folkloras kluba "Kukargā" sarīkojumi gaidāmi 2.martā, 6.aprīlī un 4.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)