Banner 980x90

Rīgas brīvostā viesosies Ukrainas jūras ostu Administrācijas delegācija

Riga24.lv
Riga24.lv

26.janvārī Rīgas brīvostu darba vizītē apmeklēs Ukrainas jūras ostu Administrācijas delegācija. Galvenais vizītes mērķis ir kontaktu stiprināšana un pieredzes apmaiņa ar nolūku veicināt abu valstu ekonomisko un uzņēmējdarbības attīstību, informē Rīgas brīvostas pārvalde.

Vizītes gaitā paredzēta delegācijas iepazīstināšana ar iespējām kravu pārvadājumu jomā, kā arī investīciju iespējām Rīgas brīvostā. Delegācija tiks iepazīstināta ar ostas aktuālo situāciju, uzņēmējdarbībai pieejamām teritorijām, kā arī ostas infrastruktūru un infrastruktūras attīstības plāniem.

Delegācijas sastāvā būs Ukrainas jūras ostu administrācijas Dienvidu filiāles vadītājs Maksims Širokovs, finanšu un ekonomikas filiāles priekšnieka vietniece Inna Jablonska, komercdarbības nodaļas vadītāja Natālija Klimčika, galvenais dispečers Oļeksandrs Kovaļuks, kā arī stratēģiskās attīstības nodaļas vadītājs Oļens Voronojs.

Rīgas brīvostas pārvalde atzīmē, ka Ukrainas uzņēmēju un valdības pārstāvju interese par Rīgas brīvostu pēdējā gada laikā ir pieaugusi, un atgādina, ka 2015.gada novembrī Rīgas brīvostu darba vizītē apmeklēja Ukrainas Agrārās politikas un pārtikas ministrs Aleksejs Pavlenko, kā arī tā pavadošā uzņēmēju delegācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)