Banner 980x90

Rīgas Centrāltirgus popularizē veselīgu dzīvesveidu

Jau septiņus gadus "Rīgas Centrāltirgus", rūpējoties par veselīga dzīvesveida popularizēšanu apsaimniekotajos pārtikas produktu tirgos (Centrāltirgus, Vidzemes tirgus, Āgenskalna tirgus), noslēdzis sadarbības līgumu ar Rīgas domes Labklājības departamentu par veselīga dzīvesveida veicināšanu Rīgā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā. 

Sadarbības ietvaros Centrāltirgū notiekošu pasākumu laikā departamenta pārstāvji popularizē veselīgu dzīvesveidu un uzturu, iepazīstinot tirgus pircējus ar dažādām iespējām, kā attīstīt savas dzīvesprasmes, taupīgi iepērkoties, kā arī veselīgi un gardi pagatavot maltītes.

Jau šā gada 31.maijā, kad Centrāltirgū notiks ģimenes un bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums, Labklājības departamenta speciālisti iepazīstinās ikvienu interesentu ar garšaugu nozīmi uzturā. Aicinās degustēt dažādus garšaugus un garšvielas, piedāvās iesaistīties aizraujošās viktorīnās, kā arī rīkos interesantāko recepšu konkursu.

Sadarbībā ar Latvijas Biomedicīnas tehnoloģiju institūta vadītāju, profesoru Dmitriju Babarikinu, 2011.gada rudenī un ziemā Centrāltirgus Sakņu paviljonā tika organizētas konsultāciju dienas par veselīgu uzturu un to saistītiem jautājumiem. "Paaugstināta asinsspiediena mēneša" ietvaros šā gada 30.aprīlī, sadarbībā ar pacientu biedrību ParSirdi.lv, Sakņu paviljonā tiks rīkota kampaņa "Izmēri asinsspiedienu, nosaki riskus!". Tās ietvaros tirgotāji un pircēji tiks aicināti sekot līdzi savai sirds veselībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)