Banner 980x90

Rīgas Centrāltirgus reklāmām medijos tērēs ap 60 000 latu

Rīgas pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" noslēdzis vairākus reklāmas līgumus par tirgus popularizēšanu medijos, kas sasniedz gandrīz 60 000 latu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Piemēram, 22.martā Centrāltirgus reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanai drukātajos medijos noslēgts 28 000 latu vērts līgums ar AS "Lauku Avīze", SIA "Mediaservice" un SIA "Izdevniecība Rīgas Viļņi", savukārt 12.aprīlī noslēgts 14 950 latu vērtu līgumu ar SIA "Baltkom Radio" un SIA "Komunikatīvo risinājumu projekti" par "Rīgas Centrāltirgus" reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu radio.

Ar "Pirmo Baltijas kanālu" "Rīgas Centrāltirgus" noslēdzis divus reklāmas līgumus. Šā gada 8.martā "par Rīgas Centrāltirgus reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu televīzijā latviešu un krievu valodā" ar SIA "Pirmais Baltijas Kanāls" noslēgts līgums par 4950 latiem, bet 11.aprīlī uzņēmums ar "Pirmo Baltijas kanālu" noslēdzis vēl vienu līgumu par 11 000 latu "par Centrāltirgus reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu televīzijā krievu valodā".

Vēl 30 000 latu Centrāltirgus plāno tērēt tipogrāfijas un maketēšanas pakalpojumiem RPAS "Rīgas Centrāltirgus" vajadzībām, par ko 5.februārī noslēgts līgums ar SIA "McĀbols poligrāfija".

LETA jau ziņoja, ka decembrī "Rīgas Centrāltirgus" bija iecerējis popularizēt centrāltirgu ar kino vai video mākslas darbiem un veidot "Rīgas Centrāltirgus" kulinārijas raidījumu, kā arī reklāmas pakalpojumu sniegšanas periodā tika plānots televīzijā un internetā atspoguļot Centrāltirgu pozitīvā gaisotnē, eksponējot tā simboliku gan uz reklāmas materiāliem, gan nodrošinot tirgus mutisku pieminēšanu televīzijas raidījumos. Tirgus logo tiktu eksponēts arī citās televīzijas pārraidēs un kopā ar Latvijas slavenībām un aktieriem.

Iepirkuma konkurss gan noslēdzās bez rezultāta, jo tajā netika saņemts neviens pieteikums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)