Banner 980x90

"Rīgas Centrāltirgus reklamēsies drukātajos medijos

Pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" izsludinājis iepirkuma konkursu par reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanu drukātajos medijos. Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija, paredzētā līgumcena ir 38 000 latu, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

"Rīgas Centrāltirgus" par šo naudu vēlas iegūt iespēju līdz 31.decembrim reklamēties drukātajos medijos - latviešu valodā iznākošā laikrakstā, tā pielikumos un laikraksta ziņu portālā, krievu valodā iznākošā laikrakstā un latviešu un krievu valodā iznākošos žurnālos.

Iepirkums sadalīts četrās lotēs, izvirzot prasību, ka laikrakstu un žurnālu auditorija ir ne mazāka kā 85 000 un auditorijas īpatsvars atrodas ārpus Rīgas - laukos un citās pilsētās. Plānots, ka ar reklāmām tiks uzrunāti ekonomiski aktīvie iedzīvotāji līdz 39 gadu vecumam, ģimenes un citi potenciālie klienti.

Piedāvājumi iepirkuma konkursā iesniedzami līdz 18.marta plkst.14 Rīgā, Nēģu ielā 7, otrā stāva 8.kabinetā.

LETA jau ziņoja, ka decembrī "Rīgas Centrāltirgus" bija iecerējis popularizēt centrāltirgu ar kino vai video mākslas darbiem un veidot "Rīgas Centrāltirgus" kulinārijas raidījumu, kā arī reklāmas pakalpojumu sniegšanas periodā tika plānots televīzijā un internetā atspoguļot centrāltirgu pozitīvā gaisotnē, eksponējot tā simboliku gan uz reklāmas materiāliem, gan nodrošinot tirgus mutisku pieminēšanu televīzijas raidījumos. Tirgus logo tiktu eksponēts arī citās televīzijas pārraidēs un kopā ar Latvijas slavenībām un aktieriem.

Iepirkuma konkurss gan noslēdzās bez rezultāta, jo tajā netika saņemts neviens pieteikums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)