Banner 980x90

Rīgas cirks aprīlī dosies Pasaules cirka dienai veltītās viesizrādēs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas cirks sākot ar 15.aprīli atkal dažādās Latvijas pilsētās priecēs skatītājus ar jaunu cirka programmu "Te nu mēs esam!", kas šoreiz veidota par godu Pasaules cirka dienai.

Kā liecina Rīgas cirka informācija, Pasaules cirka diena ir svētki, kas tiek svinēti visā pasaulē. Rīgas cirka viesizrāžu programma būs skatāma Aizkrauklē, Alsungā, Kuldīgā, Nītaurē, Bauskā un arī Rīgā, Ebreju kopienas namā un kultūras pilī "Ziemeļblāzma".

Rīgas cirks viesizrādēs pa Latviju dosies ar Latvijas cirka māksliniekiem - akrobātiem, žonglieriem, klauniem, burvju māksliniekiem un baložiem, kā arī sunīšiem.

Izrāžu laikā gan žonglieri, gan akrobāti un klauni aicinās arī skatītājus, bērnus un pieaugušos, uz brīdi pārtapt cirka māksliniekos un pašiem pamēģināt gan vienlaicīgi mest un ķert dažādus priekšmetus, gan griezt riņķus.

Biļetes uz viesizrādēm nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Jau ziņots, ar Būvniecības valsts kontroles biroja lēmumu kopš 11.februāra apmeklētājiem drošības apsvērumu dēļ ir slēgta vēsturiskā Rīgas cirka ēka.

Neskatoties uz cirka ēkas slēgšanu, valsts SIA "Rīgas cirks" kā juridiska organizācija turpina darbu, un tās aktuālākais uzdevums patlaban ir plānot, kā turpināt Latvijā cirka tradīciju situācijā, kad nav iespējams rīkot cirka izrādes tai paredzētajā ēkā.

Rīgas cirks pirmo reizi viesizrādēs pēc ēkas Merķeļa ielā 4 slēgšanas devās marta sākumā, vairākās Latvijas pilsētās piedāvājot programmu "Tropu fantāzija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)