Banner 980x90

Rīgas dome sāk izmaksāt "Okupācijas muzejam" piešķirto finansējumu

Latvijas Okupācijas muzejs ir saņēmis pirmo daļu no Rīgas domes 20 000 latu lielā piešķīruma. Līgums ar Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu paredz, ka summa tiks dalīta piecos maksājumos un izmaksāta muzejam līdz šā gada beigām.
Pirmā pārskaitītā summa ir paredzēta muzeja gidu izglītošanai un viņu atalgojumam ieskaitot nodokļus. Muzeja direktore Gundega Michele uzsver, ka muzeja gidi ir ļoti vērtīgi muzeja darbinieki - gados jauni cilvēki, ar labām svešvalodu un vēstures zināšanām, kas sagaida muzeja viesus un vada ekskursijas. Arī Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs, viesojoties muzejā, pagājušā gada rudenī atzinīgi novērtēja muzeja pūles nodrošināt apmeklētājiem labus gidu pakalpojumus.
{baneris}

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)