Banner 980x90

Rīgas Ekonomikas augstskolas studentam nepieciešams atbalsts debašu kultūru attīstoša semināra rīkošanai

Lai attīstītu Latvijā debašu mākslu, Rīgas Ekonomikas Augstskolas Debašu Klubs vēlas rīkot debašu apmācības semināru, ko vadītu Eiropā un pasaulē atzīti instruktori.
Debašu māksla angļu valodā runājošās valstīs ir jau sen iesakņojusies tradīcija. Tā dod iespēju ne tikai attīstīt uzstāšanās mākslu un argumentācijas spējas, kas ir vitāli nepieciešama mūsdienu profesionālajā pasaulē, bet ļauj katram cilvēkam patstāvīgi izkopt viņa kritiskās domāšanas un analizēšanas spējas.

Projekta pieteikumā Rīgas Ekonomikas Augstskolas Debašu Kluba pārstāvis Edvīns Elferts raksta: "Aicinot uz Latviju vienus no atzītākajiem debašu mākslas pasniedzējiem Eiropā, mēs vēlamies jauniem cilvēkiem parādīt, ka arī viņi var kļūt par lieliskiem debatētājiem. Tādējādi mēs ceram sniegt cilvēkiem iedvesmu un veicināt viņu mērķtiecību pilnveidot sevi."

Semināra idejas iniciatori - REA Debašu klubs ir vecākais Debašu Klubs Baltijā un laika gaitā, apzinoties atklātas diskusijas un inteliģentas argumentēšanas nozīmi, ir palīdzējuši citām Latvijā esošajām universitātēm izveidot savus Debašu Klubus, tādējādi dodot arī citu augstskolu studentiem iespēju pilnveidot savas argumentācijas, retorikas un publiskās runas iemaņas.

Projekta "Seminārs debašu mākslas apgūšanai" īstenošanai ir nepieciešams 310 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens Rīgas iedzīvotājs vai idejas atbalstītājs bezmaksas balsojot mājas lapā Labiedarbi.lv (http://goo.gl/RqkWK). Pašlaik projekts ar 137 balsu lielu/mazu atbalstu atrodas priekšpēdējā - 13. vietā. Balsot par šo projektu iespējams visa novembra laikā.

Novembra projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 9380 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts - labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Labiedarbi.lv ir interaktīvs ikmēneša projektu konkurss, kurā piedalīties vai līdzdarboties var ikviens interneta lietotājs. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Viens projektu pieteikums var pretendēt uz līdz pat 2000 Ls lielu finansiālu atbalstu. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs, to veido īstermiņa aizdevumu tirgus līdera SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī.

Sīkāka informācija par projektu Labiedarbi.lv:
www.labiedarbi.lv vai www.draugiem.lv/special/labiedarbi/.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)