Banner 980x90

"Rīgas gaismas" nolīgtā apsardzes firma atmaksājusi valstij nodokļu parādu

Rīga, 28.janv., LETA. Apsardzes firma SIA "Pārsla-apsardze", kas noslēgusi sadarbības līgumu ar SIA "Rīgas gaisma" un kurai iepriekš tika pārmests nodokļu parāds valstij, patlaban visus parādus ir atmaksājusi, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datu bāzē pieejamā informācija.

Medijos iepriekš izskanēja informācija, ka uzņēmums "Pārsla-apsardze" uzvarējis "Rīgas gaismas" iepirkumā, lai gan tobrīd tam bija reģistrēts vairāk nekā 8000 eiro nodokļu parāds.

Reaģējot uz medijos izskanējušo informāciju, Rīgas domes nacionālā apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK frakcija pieprasījusi šo jautājumu skatīt tuvākajā Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdē, pieaicinot atbildīgās aģentūras amatpersonas un nozares ekspertus.

Tomēr, kā liecina VID publiskojamo datu bāze, uz 26.janvāri "Pārsla-apsardze" nav VID administrēto nodokļu parādu vai arī to summa ir mazāka par 150 eiro.

Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā atrodamā informācija liecina, ka "Rīgas gaisma" ar uzņēmumu noslēgusi 195 393 eiro vērtu sadarbības līgumu. Iepirkuma nolikumā atrodamā informācija liecina, ka uzņēmumam būs jāapsargā objekti Rīgā, Ķeguma ielā 66 un Kroņu ielā 13b.

Šajās adresēs atrodoties angāri, garāžas, noliktavas, automašīnu boksi, ģērbtuves un mehāniskā darbnīca. Līgums ir noslēgts uz vienu gadu, ar tiesībām to pagarināt kopumā uz trim gadiem. Paredzamais līguma darbības termiņš ir no šā gada 1.februāra.

"Firmas.lv" pieejamie dati liecina, ka SIA "Pārsla-apsardze" pieder kādam uzņēmējam Oļegam Kuzņecovam. 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bijis 416 374 eiro apmērā, bet zaudējumi - 8769 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)