Banner 980x90

Rīgas goda zīmi "Gada policists" piešķirs inspektoram Retam Bolam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

26.novembrī, Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja atbalstīja Goda zīmes ''Gada policists'' piešķiršanu Rīgas pašvaldības policistam Retam Bolam.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Ilze Krūkle, Rīgas pašvaldības policijas goda zīme "Par Centību" tiks piešķirta Rīgas pašvaldības kārtībniecei Jeļenai Zariņai.

Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais: "Šobrīd Rīgas pašvaldības policijā esam izveidojuši sistēmu, kad cilvēks no malas nevar atnākt un pēkšņi būt par nodaļas vadītāju. Ja gribi strādāt, nāc, kļūsti par kārtībnieku un veido sev karjeru. Ja cilvēks apzinās, ka tikai ar savu darbu var kaut ko sasniegt, arī rezultāti neizpaliek. Goda zīme "Gada policists" to apliecina."

Iedzīvotāji, izvirzot Retu Bolu goda zīmes saņemšanai, ir norādījuši, ka viņš ir profesionālis, kas spēj ātri risināt problemātiskas situācijas, ir atsaucīgs, izrāda iniciatīvu arī sniedzot palīdzību uz ceļa, spējot palīdzēt gan automašīnu tehnisku problēmu jautājumos, gan izskaidrojot Ceļu satiksmes noteikumu prasības.

Par Retu Bolu ir teikts, ka viņš ceļ Rīgas pašvaldības policijas prestižu iedzīvotāju acīs, labi un pareizi piemēro normatīvos aktus, sadarbojas ar Valsts policijas darbiniekiem un ar mediķiem konfliktos ar agresīviem pacientiem, ir pozitīvs piemērs arī ārpus amata pienākumu pildīšanas.

Arī pagājušā gada laikā Bols bija viens no trim lielāko balsu skaitu ieguvušajiem darbiniekiem nominācijai "Gada policists 2014", kas apliecina darbinieka aktivitāti, nezūdošo entuziasmu un profesionalitāti.

Savukārt kārtībniecei Jeļenai Zariņai izteikta pateicība par saliedētu darbu, kā rezultātā esot izdevies novērst masveida kautiņu, par profesionālu rīcību, par aktīvu piedalīšanos Lielajā talkā, veicot teritorijas labiekārtošanu. Zariņa tiek raksturota kā atbildīga savu pienākumu pildītāja, kurai ir labs kontakts ar bērniem, pedagogiem, prasīga, saprotoša, zinoša savā darbā un atsaucīga darbiniece, kas apzinīgi pilda savus pienākumus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)