Banner 980x90

Rīgas Juridiskajā augstskolā 21.novembrī Atvērto durvju diena

21. novembrī plkst.15.00 Rīgas Juridiskajā augstskolā (RJA) notiks Atvērto durvju diena, kuras laikā būs iespēja uzzināt par bakalaura un maģistrantūras studiju programmām, satikt pasniedzējus un studentus, kā arī iepazīt RJA studiju vidi un citas iespējas, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē RJA komunikācijas konsultante Liena Muraškina.

Atvērto durvju dienas mērķis ir dot iespēju vidusskolēniem izvēlēties augstskolu turpmākajām studijām un uzzināt par iestāšanās nosacījumiem jau rudenī.

Papildus studiju programmu prezentācijai Atvērto durvju dienas ietvaros notiks arī RJA vieslektoru prezentācijas, dodot ieskatu RJA studiju procesā. Potenciālajiem bakalaura studiju programmu studentiem vieslekciju vadīs bijušais Nīderlandes vēstnieks un Ārlietu ministrijas diplomāts Tjako van den Houts (Tjaco Theo van den Hout), savukārt maģistratūras studentiem – LAWIN juridiskā biroja partneris un valdes priekšsēdētājs Raimonds Slaidiņš.

Atvērto durvju dienā pirmo reizi topošajiem studentiem tiks prezentētas jaunas iespējas RJA iegūt bezmaksas studiju vietas un atlaides studijām. Novērtējot jauniešu sasniegumus jau vidusskolā, RJA turpmāk piedāvās bezmaksas studiju vietas izcilniekiem, kā arī iespēju iegūt studiju maksas atlaides par izcilu akadēmisko sniegumu.

RJA piedāvā divas Latvijā unikālas bakalaura studiju programmas – "Tiesības un bizness" un "Tiesības un diplomātija", kas nodrošina starpdisciplināru izglītību un plašākas karjeras iespējas juridiskajos birojos, uzņēmumos, valsts pārvaldes iestādēs un ārlietu dienestā pēc programmu absolvēšanas. Turklāt studijas angļu valodā nodrošina veiksmīgas turpmāko studiju un karjeras iespējas ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskajā līmenī.

RJA piedāvā unikālas iespējas arī profesionāļiem, kas vēlas iepriekš iegūto izglītību un praktisko pieredzi papildināt ar specifiskām starptautisko tiesību zināšanām. Nodarbību grafiks ļauj veiksmīgi apvienot studijas un darbu, bet starptautiskais pasniedzēju kolektīvs ļauj ieraudzīt studiju jautājumus Eiropas valstu perspektīvā. Studenti var izvēlēties vienu no septiņām maģistrantūras programmām, tajā skaitā iegūt jurista kvalifikāciju divgadīgā profesionālajā programmā.

Reģistrēšanās Atvērto durvju dienai notiek RJA mājaslapā www.rgsl.lv. Atvērto durvju dienā aicināti piedalīties gan vidusskolu absolventi, gan pieredzējuši juristi, uzņēmēji, valsts pārvaldes un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kas vēlas papildināt zināšanas vienā no specializētajām tiesību un starpdisciplinārajām maģistrantūras programmām. RJA Atvērto durvju diena notiks Rīgā, Strēlnieku ielā 4k-2.

Rīgas Juridiskā augstskola ir starptautiski atzīta augstskola, kas piedāvā iegūt bakalaura, maģistra un doktora izglītību tiesību, biznesa, diplomātijas un juridiskās lingvistikas jomā, īpaši pievēršoties starptautiskajām un Eiropas tiesībām. Studijas visās programmās notiek angļu valodā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)