Banner 980x90

Rīgas lidostā "Ostas celtnieks" uzsācis ceļu seguma atjaunošanas darbus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
SIA "Ostas celtnieks" ir uzsācis būvdarbus Rīgas lidostas teritorijā projekta "Ceļu seguma atjaunošana un satiksmes organizācijas izmaiņas lidostas publiskajā daļā" ietvaros, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja uzņēmumā.

Būvdarbus paredzēts pabeigt trīs mēnešu laikā, līdz novembra vidum. Projekta kopējās izmaksas ir plānotas ap 690 000 eiro. Remontdarbu veikšanas laikā lidostas publiskajā daļā ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Projekta ietvaros paredzēts nomainīt betona bruģi, izbūvēt betona apmales, asfaltbetona segumu, uzklāt horizontālo marķējumu un uzstādīt ceļa aprīkojumu uz vairākām ielām lidostas teritorijā (Miglas, Muzeju un Pilotu ielā), P1 īstermiņa stāvlaukumā, piebrauktuvē pie termināļa, kas ved uz izlidošanas zāli, un uz rampas, kur paredzēts uzstādīt arī automātiskās barjeras.

"Projekta nopietnākais izaicinājums ir nodrošināt nepārtrauktu piekļuvi lidostai, pēc iespējas mazāk apgrūtinot lidostas pakalpojumu izmantotājus. Asfaltbetona seguma remontdarbi skar visus lidostas galvenās ēkas publiskos pievadceļus, rampu un īstermiņa stāvlaukumu. Lai pēc iespējas mazāk ietekmētu piekļuvi lidostai, atsevišķus darbus veicam ārpus ierastā darba laika – vēlu vakaros, agri no rīta vai brīvdienās," stāsta "Ostas celtnieks" projektu vadītājs Nauris Prāms.

"Ostas celtnieks" būvdarbu veikšanai tika izraudzīts atklāta konkursa rezultātā un līgumu ar VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga" parakstīja 2016.gada 15.augustā.

Ceļu seguma remontdarbu laikā lidostas "Rīga" teritorijā iespējamas satiksmes organizācijas izmaiņas uz termināla rampas, P1 stāvvietas daļā un atsevišķos Ziemeļu, Muzeja, Miglas un Pilotu ielas posmos. Lūdzam sekot uzstādītajām informatīvajām un ceļa satiksmes organizācijas zīmēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)