Banner 980x90

Rīgas maratons maina titulnosaukumu

Rīga, 12.febr., LETA. Līdz ar "Lattelecom" uzņēmuma vārda un zīmola maiņu arī "Lattelecom" Rīgas maratons turpmāk nesīs "Tet" vārdu, informē maratona rīkotāji.

Šī gada 1.aprīlī "Lattelecom" mainīs zīmolu un uzņēmuma nosaukumu uz "Tet", vienlaikus piedzīvojot vērienīgu biznesa stratēģijas maiņu.

"Lattelecom" zīmola paspārnē esam kļuvuši vienīgo IAAF zelta maratonu Ziemeļeiropā, kā arī veiksmīgi sadarbojušies dažādu inovāciju ieviešanā - no dalībnieku reģistrācijas un atsekošanas līdz izklaides un tehnoloģiju apvienošanai trasē un finišā," komentēja maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords.

Maratons Rīgā notiek kopš 1991.gada. Iepriekš tas nesa "Nordea" vārdu, taču pēdējo piecu gadu maratona ģenerālsponsors ir "Lattelecom", kas kopš 2008.gada bija pasākuma stratēģiskais partneris.

Pagājušajā gadā Starptautiskā Vieglatlētikas federāciju asociācija (IAAF) apstiprināja Rīgas maratona atbilstību prestižajai Zelta kvalitātes zīmei. Zelta zīmē maratons pirmoreiz noritēs jau šogad, kļūstot par vienīgo maratonu Ziemeļeiropā, kas jebkad iekļauts pasaules prestižāko maratonu līgā kopā ar tādiem maratoniem kā Berlīnes, Tokijas, Londonas, Bostonas, Ņujorkas, Prāgas un citiem.

Šogad Rīgas maratons un ar to saistītie pasākumi norisināsies 18. un 19.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)