Banner 980x90

Rīgas Motormuzejs aicina svinēt Ziemassvētkus

Rīgas Motormuzejs aicina bērnus vecumā no 4 līdz 10 gadiem pavadīt gadu mijas brīvdienas Rīgas Motormuzejā, kur bērni varēs piedalīties speciāli sagatavotās rotaļu programmās, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Motormuzeja pārstāvis.

Ziemassvētku pasākumi notiks no 27. līdz 29.decembrim, kā arī no 2. līdz 6.janvārim. Ik dienu Motormuzejā būs divas Ziemassvētku rotaļu programmas, kas attiecīgi sāksies plkst.13.00 un plkst.15.00. Piedalīties radošajās darbnīcas mazie apmeklētāji varēs nepārtraukti, sākot no plkst.13.00 līdz pat plkst.17.00.

Ierodoties Motormuzejā, lielus un mazus sagaidīs Ziemassvētku vecītis kopā ar dažādiem pasaku tēliem. Viņi aicinās bērnus doties jautrās rotaļās, piedalīties spēlēs, dziedāt un dejot. Galvenais - neaizmirst iemācīties kādu pantiņu, jo Ziemassvētku vecītis, bez šaubām, būs sarūpējis arī jaukas un saldas dāvanas.

Tikmēr Ziemassvētku vecīša palīgi – rūķi darbosies radošajās darbnīcās, kur katrs bērns varēs izgatavot čiekuru rūķi, Ziemassvētku eglīti vai savu īpašo Ziemassvētku rotājumu, izkrāsojot, aplīmējot un izgreznojot tos pēc sirds patikas. Neizpaliks arī orientēšanās spēle, kas pārbaudīs, cik vērīgi ir mazie Motormuzeja apmeklētāji.

Svētku pasākumi Rīgas Motormuzejā būs bez papildus maksas, jāiegādājas vienīgi muzeja ieejas biļete, kas bērniem no 7 gadu vecuma maksā 1 latu, bet pieaugušajiem – 2 latus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)