Banner 980x90

Rīgas Mūzikas internātvidusskola aicina pieteikties jaunajam 2017. /2018. mācību gadam!

Skolās ir sākusies dokumentu pieņemšana mācībām uz jauno 2017./2018. mācību gadu.

Arī Rīgas Mūzikas internātvidusskola laipni aicina visus interesentus pieteikties un uzsākt jauno mācību gadu mūsu skolā.

Pieteikties var skolas kancelejā darbdienās no plkst. 8.30 līdz 16.30 Rīgā, Kalnciema ielā 160. Var sazināties arī elektroniski, skolas e-pasta adrese: rmivs@riga.lv.

Tā kā mūzika šajā skolā ir viena no galvenajām vērtībām, uzsākot jauno mācību gadu, skolā Jūs sagaidīs mīļas un zinošas skolotājas, kuru vadībā būs iespēja individuāli mācīties klavierspēli, kā arī apgūt citu instrumentu – vijoles, ģitāras, flautas u.c. – spēles pamatus.

Skolā ir iespēja dziedāt koros un ansambļos ar daudzgadīgu pieredzi un tradīcijām. Skolas mūzikas sasniegumi ir zināmi gan Latvijā, gan aiz tās robežām.

Skolēni ir aicināti pilnveidot sevi un savas prasmes daudzajos interešu izglītības pulciņos: floristika, aerobika, angļu valoda, vizuālā māksla u.c.

Skolā ir iespēja izmantot labiekārtotu un mājīgu internātu, kā arī pieteikties četrām ēdienreizēm dienā: brokastīm, pusdienām, launagam un vakariņām.

Pievienojieties skolai, kurā mīl un ciena mūzikas tradīcijas!
Jūs esat mīļi gaidīti!
Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)