Banner 980x90

"Rīgas nami" valdes locekļu amatiem pieteikušies 47 pretendenti

Rīgas domes izsludinātajā atklātajā konkursā uz SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem kopā saņemti 47 konkursantu pieteikumi, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv atklāja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.

Daži pretendenti pieteikušies gan uz valdes priekšsēdētāja, gan valdes locekļa amatu. Saskaņā ar konkursa nolikumu, pieteikumus varēja iesniegt līdz otrdienai, 6.novembrim, plkst.23.59.

Trešdien, 7.novembrī, SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amata pretendentu vērtēšanas darba grupa, izvērtējot iesniegto dokumentu atbilstību konkursā noteiktajiem kritērijiem un prasībām, pieņēma lēmumu uz nākamo kārtu no 28 pretendentiem uz valdes priekšsēdētāja amatu virzīt 13, savukārt no 43 kandidātiem, kas pieteikuši savu kandidatūru uz uzņēmuma valdes locekļa amatu, - 28 pretendentus.

Nākamajā konkursa komisijas sēdē tiks vērtēta pretendentu darba pieredze un iesniegtā darbības programma izvēlētajā amatā. Konkursa komisija gala lēmumu par valdes priekšsēdētaja amatu un valdes locekļa amatu, pēc darba intervijām ar pretendentiem, pieņems 21.novembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)