Banner 980x90

"Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja amatam virzīs Vinetu Veriku

Trešdien, 21.novembrī, noslēdzies Rīgas domes izsludinātais atklātais konkurss uz SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem. Izvērtējot 47 konkursantu iesniegto dokumentu atbilstību noteiktajiem kritērijiem, darba pieredzi un iesniegtās darbības programmas, komisija nolēma "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja amatam virzīt Vinetu Veriku un valdes locekļa amatam Agri Bērziņu, pilsētas informācijas, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Liene Pētersone.

Vineta Verika desmit gadus ir strādājusi būvniecības kompānijā SIA "Merks", bijusi kompānijas valdes locekle un tehniskā direktore. Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvusi arhitekta bakalaura grādu un Rīgas Stradiņa universitātē maģistra grādu ar specializāciju ES tiesībās un uzņēmējdarbības vadībā.

Agris Bērziņš ir bijis AS "Latvijas Krājbanka" administratīvais direktors, strādājis nekustamo īpašumu investīciju kompānijā "Aureus Kapitāls" un AS "NORD/LB Latvija". Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnēs un maģistra grādu LU Ekonomikas un vadības fakultātē ar specializāciju vadībzinātnēs.

SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētājs un valdes loceklis amatos tiks apstiprināti 3.decembrī uzņēmuma dalībnieku sapulcē.

Atklātais konkurss uz SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa vietām tika izsludināts 23.oktobrī. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)