Banner 980x90

Rīgas pašvaldība kopā ar Nodarbinātības valsts aģentūru dalās pieredzē par skolēnu nodarbinātību vasaras brīvlaikā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ceturtdien, 25.augustā, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru Oļegu Burovu tikās ar Nodarbinātības valsts aģentūras direktora vietnieci Inesi Šteinu un skolu direktoriem, kuru jaunieši ir nodarbināti šovasar pašvaldībā, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja Rīgas pilsētas pašvaldībā.

Sanāksmes laikā Nodarbinātības valsts aģentūra prezentēja šīs vasaras skolēnu nodarbinātības aktualitātes. NVA informēja, ka Rīgas pašvaldībā un tās struktūrvienībās vasaras brīvlaikā ir nodarbināti 426 skolēni.

Arī Rīgas domes Īpašuma departaments jau trešo gadu īsteno šo projektu un vasarā departamentā ir nodarbināti 105 jaunieši no dažādām Rīgas izglītības iestādēm. Jaunieši veic projekta asistenta un arhivāra pienākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)