Banner 980x90

"Rīgas piena kombināts" paplašina valdi

Piena pārstrādes uzņēmuma AS "Rīgas piena kombināts" valdē notikušas izmaiņas, liecina portāla Firmas.lv informācija.

No trešdienas, 17.oktobra, par uzņēmuma valdes locekļiem kļuvuši arī Harijs Panke un Krievijas pilsonis Sergejs Kuzins (Sergei Kuzin). H.Panke ir arī AS "Valmieras piens" valdes priekšsēdētājs.

"Rīgas piena kombināta" valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs ir Raimonds Misa un tās valdes locekļi - Sergejs Beskhmeļņickis, Konstantīns Docenko, Jānis Sausnītis, Ivans Losevs, Ivans Uvarovs, Dmitrijs Dokins, Andrejs Beskhmeļņickis (Andrei Beskhmelnitckii), Dmitrijs Zernovs (Dmitry Zernov) un Svetlana Cimmere.

Piena pārstrādes uzņēmuma padome saglabājusi līdzšinējo sastāvu. Padomes priekšsēdētājs ir Ivars  Strautiņš, padomes priekšsēdētāja vietnieks ir Atis Sausnītis un padomes locekle ir Natālija Križanovskaja.

Portāla Firmas.lv informācija liecina, ka "Rīgas piena kombināts" pērn strādājis ar 28 885 808 latu apgrozījumu un gads noslēgts ar 327 108 latu peļņu. Savukārt 2010.gadā uzņēmums apgrozīja 53 535 649 latus un gads noslēgts ar zaudējumiem 1 449 028 latu apmērā. Uzņēmums nodarbina 555 darbiniekus.

Riga24.lv jau vēstīja, ka aprīlī Konkurences padome (KP) pieņēma lēmumu atļaut Thyrenos Holdings Ltd., kurai ir netieša izšķiroša ietekme "Rīgas piena kombināts", iegūt izšķirošu ietekmi pār "Valmieras pienu". Lai novērstu uzņēmumu apvienošanas iespējamo negatīvo ietekmi uz konkurenci, KP tiem paredzēja virkni saistošo noteikumu, kas aizsargā zemnieku, kā arī mazāko tirgotāju intereses. "Valmieras piens" apvienojās ar "Rīgas piena kombinātu" un patlaban darbojas ar nosaukumu "Food Union".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)