Banner 980x90

Rīgas restorānu nedēļā visvairāk rezervāciju ir jaunatvērtiem restorāniem

Rīga, 8.okt., LETA. Rīgas restorānu nedēļā, kas notiek no pirmdienas līdz 14.oktobrim, visvairāk rezervāciju pieteikts jaunatvērtiem restorāniem, taču interese ir arī par zināmiem pilsētas restorāniem, aģentūrai LETA pastāstīja pasākuma rīkotāja Rīgas Tūrisma Attīstības biroja (RTAB) pārstāve Anna Blaua.

Viņa sacīja, ka ir restorāni, kuros līdz šim rezervāciju ir mazāk nekā gadu iepriekš, bet ir arī restorāni, kuriem šogad sokas labāk. "Ik gadu novērojums ir tāds, ka nedēļas pirmā puse ir nedaudz tukšāka kā nedēļas nogale. Tāpat dienas ir mazāk aizņemtas nekā vakari. Šogad nedēļas nogales ir ļoti aizpildījušās, bet 53 restorānos noteikti var atrast vēl kādu vietu, tāpēc droši vēl var paspēt rezervēt kādu vietu," teica Blaua.

Tāpat viņa atzina, ka pēdējos divus gadus rezervāciju un apmeklētāju skaits ir Rīgas restorānu nedēļā bija apmierinošs, taču, kā ir veicies ar rezervāciju skaitu šogad, varēs zinās pēc restorānu nedēļas.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka no 8. līdz 14.oktobrim notiek rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz pieteikušies 53 Rīgas restorāni un kafejnīcas. Rīgas restorānu nedēļā dalībnieki piedalās ar īpaši izstrādātu ēdienkarti, kuras pamatā ir sezonālas, Latvijā audzētas, izejvielas. Restorānu sagatavotās ēdienkartes var apskatīt portālā www.LiveRiga.com.

Rīgas restorānu nedēļā ir iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs ēdienu maltīti, kura ietver uzkodu, pamatēdienu un desertu, par divām fiksētām cenām - 15 vai 20 eiro.

Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās restorāni un kafejnīcas - "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Avalon", "B-Bārs" restorāns, "Bocca Buona", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel's Pub", "Easy Wine", "Elements", "Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns", "Garage", "Gutenbergs terase", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "Jahta", "Le Sommet", "Mielotava", "Moltto Grill&Wine", "Niklāvs", "Osta", "OZO golfa kluba restorāns", "Pagalms", "Panorāma", "Piramīda", "Rīgas Pērle", "Rossini", "Silk", "Skyline", "Snob", "Sunset Riga", "Steiku Haoss", "Tēvocis Vaņa", "Tinto" un "Zilā govs". Savukārt, kategorijā par 20 eiro piedalās "3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", "Bergs", "Bibliotēka No.1", "Dome", "Entresol", "Equus", "Ferma", "Forest", "International Riga", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti..", "Locale", "Mio", "MUUSU", "Restorāns 3" un "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā".

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.

Rudens Rīgas restorānu nedēļu organizē RTAB. Tās mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)