Banner 980x90

Rīgas svētkos būs arī amatnieku tirgus

Rīgas svētkos 15. un 16.augustā 11.novembra krastmalā pie Akmens tilta notiks amatnieku tirgus "RĪGAS OSTA LAIKU LOKOS", kā arī sportiskas aktivitātes lieliem un maziem.

Šogad Rīgas svētku pamattēma ir veltīta ostai, kas bijusi arī pilsētas pirmsākums. Rīdzenes upē pie tās ietekas Daugavā, līdz ar cilvēku apmešanos šajā vietā, izveidojās pirmā Rīgas osta. Gadsimtu līkločos tā pārtapusi, augusi un veidojusi pilsētas vaibstus, ieplūstot tajā visiem pasaules vējiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Kristīne Lipenite, 15.augustā no plkst.12.00 līdz 23.00 un 16.augustā no plkst.10.00 līdz 18.00 Rīgas svētku 11.novembra krastmalas programmu ar savu krāsainību kuplinās Amatnieku tirgus "Rīgas osta laiku lokos", kurā dažādu laikmetu ostas tirgus gaisotni radīs labākie tirgotāji un dažādi meistari no Latvijas amatnieku vidus. Tirgus burzmā varēs sastapt arī noslēpumainus, mazrunīgus aizjūras pirātus, kas kustību skečos rādīs savus trakulīgos piedzīvojumus un piedalīties sportiski un intelektuāli attīstošās, atjautīgās "Aktīvās atpūtas centra EŽI" organizētās atrakcijās.

Rīgas svētkos, 15. un 16.augustā sabiedriskais transports būs bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)