Banner 980x90

Rīgas svētkos norisināsies pašdarināto braucamrīku festivāls 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rīgas svētku laikā, 13.augustā, Kronvalda parkā pie Kongresu nama devīto reizi norisināsies jau par tradīciju kļuvušais pašdarināto braucamrīku festivāls "Nissan Norde Cartoon rallijs 2016", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē festivāla rīkotāji.

Šajā gadā pasākuma koncepts ir nedaudz mainījies -  dalībnieki var izmantot ne tikai gokartus, lai veidotu elpu aizraujošus braucamrīku šedevrus, bet arī velosipēdus, skrituļdēļus, skrejriteņus, segvejus, hoverbordus un citus pārvietošanās līdzekļus. 

"Nissan Norde Cartoon rallijā" ik gadu piedalās uzņēmumu, radošo apvienību pārstāvji, skolu komandas un vienkārši draugu grupas, lai kopā atpūstos, jautri pavadītu brīvo laiku, kā arī prezentētu sevi Rīgas svētku apmeklētājiem. Pasākuma mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu, dot iespēju justies jauniem, trakiem un optimistiskiem, kā arī radoši izpausties, veidojot visneiedomājamākos dizaina šedevrus.

Šogad dalībnieki var piedalīties gan individuāli, gan pāros, gan komandās līdz četriem cilvēkiem, vecumā no 12 gadiem.  Netiks veidotas vairākas grupas, komandu galvenais uzdevums būs radoši noformēt braucamo, atbilstoši savām vēlmēm, par tēmu "Kino". Var pārtapt par Šerloku Holmu, Betmenu, Supermenu, Merilinu Monro, Simsoniem un citām Holivudas vai pašmāju zvaigznēm, kino filmu varoņiem. Katram ir iespēja radīt, ko tādu, ko sen esi vēlējies. Fantāzijai robežu nav - jo trakāk, jo labāk.

Braucamrīku festivālu veidos vairākas daļas, proti, atklāšana, komandas prezentācija, veiklības brauciens – sacensības, dažādi konkursi, svinīgā uzvarētāju apbalvošana un grandioza parāde laukumā pie Kongresu nama.

Reģistrēšanās pasākumam atvērta no 29.jūnija interneta vietnē "www.sacensibas.lv" sadaļā "Nissan Norde Cartoon rallijs". Dalībniekiem startējot individuāli vai komandai noteikta nemainīga dalības maksa - 15 eiro apmērā. Balvas labākajiem, ātrākajiem, krāsainākajiem un uzvarētājiem garantētas.

Sīkāka informācija par pasākumu "www.cartoonrallijs.lv". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)