Banner 980x90

Rīgas svētkos Uzvaras parkā notiks ekstrēmo sporta veidu sacensības un dvīņu skrējiens

No 20. līdz 22.augustam, Rīgas svētku ietvaros, Uzvaras parkā (Uzvaras bulv. 15) notiks ekstrēmo sporta veidu sacensības, savukārt 21.augustā - dvīņu skrējiens.
Jau otro reizi Rīgā notiks sacensības izbīdāmajās šūpolēs (kīkings). Paredzēts, ka šogad tajās piedalīsies ne tikai drosmīgākie rīdzinieki, bet arī labākie pārstāvji no citām Latvijas pilsētām, kā arī kaimiņrepublikas Igaunijas. Tāpat sportisti sacentīsies arī skeitbordā, BMX flatlandā, vellorollingā un slalomā ar skrituļslidām. 21.augustā līdz ar Dvīņu skrējienu notiks arī sacensībās riteņbraukšanā bērniem. Dvīņi skrējienā sacentīsies dažādās distancēs četrās vecuma grupās. Vēl dvīņiem un mazo bērnu vecākiem paredzēts sacensties basketbola soda metienos, šautriņu mešanā un virves vilkšanā.
{baneris}
21.augusta pasākumu kuplinās bērnu ansamblis "Dvīņi", kā arī populārais meiteņu duets "Dvīnes", tāpat parkā būs brīvā skatuve, kur varēs uzstāties dvīņi un trīnīši ar saviem priekšnesumiem.

Reģistrēties dvīņu skrējienam un priekšnesumiem var, sūtot dvīņu vārdus un uzvārdu, vecumu uz e-pastu : gints.gailitis@riga.lv līdz 20.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)