Banner 980x90

Rīgas svētku pasākumus apmeklējuši vairāk nekā 150 000 cilvēku

Foto: Lauma Kalniņa
Foto: Lauma Kalniņa
Rīgas svētku pasākumus trijās dienās kopumā apmeklējuši vairāk nekā 150 000 rīdzinieku un pilsētas viesu. Vislielākā interese sestdien, 13.augustā, bija par uguņošanu, ar ko noslēdzās lielkoncerts "Kino gars – viesības pie Lielā Kristapa".

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes IKSD sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde, Rīgas domes vadība izsaka pateicību visiem svētku apmeklētājiem un organizatoriem par neaizmirstamām Rīgas dzimšanas dienas svinībām.

Rīgas 815.gadadiena bija veltīta kino tēmai, lai atgādinātu par pirmo kino seansu Rīgā, kas notika pirms 120 gadiem. Kopumā svētkos tika īstenoti aptuveni 100 dažādi pasākumi, piedāvājot daudzkrāsainu kultūras, mākslas, sporta programmu un aicinot svētku apmeklētājus aktīvi līdzdarboties. "Rīgas svētku 2016" pasākumi norisinājās gan pilsētas centrā, gan apkaimēs.

Rīgas svētkus piedāvāja Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu "Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs"; organizēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)