Banner 980x90

Rīgas Ugunsdzēsības muzejā fotoizstāde "Divkosīgā realitāte"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 31.oktobrī, Ugunsdzēsības muzejā notiks Rīgas fotogrāfa Jeļenas Aļoškinas pirmās personālizstādes atklāšana.  Autore strādā portreta un žanra bilžu stilā. Pasākuma sākums plkst.15.00. Izstāde turpināsies līdz 25.novembrim.

Pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja, ka Jeļena Aļoškina ir dzimusi un augusi Rīgā, pabeigusi fotogrāfijas kursus Nikolaja Trifonova-Bogdanova skolā. Personāliztādei ir uzdrīkstējusies pirmo reizi.

Ekspozīcijā izstādītie darbi – portreti un žanra kadri, informē "PR Linija" Mārketinga aģentūra. Izstādes pamatideja ir mudināt skatītāju pārdomāt par mūsu realitātes attīstības variantiem. Gandrīz visi attēlu varoņi – neprofessionālie modeļi. Ar to arī kļūst interesantākas parastā cilvēka pārvērtības par kādu citu personāžu. Autore tāpat vēlas parādīt, ka daiļrade ir pieejama katram un jaunā radīšanas process ir kā mūžīgais dzinējs cilvēka dvēselei. Darbos parādās autores jūtu, iespaidu, emociju un uztveres iemiesojums. Divas izstādes līnijas ļauj parādīt apkārtējo pasauli savā mainīgumā, trauslumā un dāvina optimistiskas notis, kas atspoguļo brīvā radošā impulsa skaistumu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)