Banner 980x90

Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas direktors iegūst "Junior Achievement" Gada Balvu

Šogad titulu "Gada labākais skolas direktors 2015" ieguva Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas direktors Andris Priekulis.

Šogad titulu "Gada labākais skolotājs ekonomikā 2015" ieguva ilggadējā "Junior Achievement Latvija" (JAL) Latvija izglītības programmu ieviesēja, Bauskas Valsts ģimnāzijas skolotāja Solvita Lauzēja.

Tāpat katru gadu tiek sumināts arī JAL "Gada jaunais uzņēmējs" - kāds no skolēnu mācību uzņēmumu pārstāvjiem, kuram īpaši veiksmīgi izdevies realizēt savu biznesa ideju. Šogad par tādu kļuva Mairis Gailums, kurš kopā ar domubiedriem izveidojis uzņēmumu "Dream Sleep", kas ražo ceļojumu spilvenus.

Kā aģentūru LETA informēja JAL pārstāve Antra Laumane, titulu "Gada labākais skolēns ekonomikā 2015" ieguva Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 12. klases skolēns Romāns Galaiko.

Pasākumā tika sveikta arī Gada labākā pašvaldība, kas īpaši atbalsta JAL nodrošinātās izglītības apguvi savas pašvaldības jauniešiem - par to kļuva Liepājas pilsētas dome, kura aizvadītajā mācību gadā noslēdza trīs gadu sadarbības līgumu par JAL programmu ieviešanu 17 pilsētas skolās.

Gada labākos ekonomikā izvērtēja neatkarīga žūrija, kuras sastāvā bija Rīgas Ekonomikas augstskolas, RTU Rīgas Biznesa skolas, LU Ekonomikas un vadības fakultātes, Banku augstskolas, biznesa augstskolas "Turība", Vidzemes Augstskolas un Daugavpils Universitātes pārstāvji, kā arī uzņēmēji.

JAL ir sabiedriskā labuma organizācija un praktiskās biznesa izglītības eksperts Latvijas skolās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)