Banner 980x90

Rīgas viesiem pieejams jauns produkts – Riga Card

Lai attīstītu un popularizētu Latvijas galavaspilsētas tūrisma piedāvājumu, kā arī kļūtu par tūristiem draudzīgāku un ērtāku pilsētu, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) turpmāk pilsētas viesiem piedāvās jaunu produktu – Riga Card. Tā darbosies kā sabiedriskā transporta karte, ka arī kalpos kā īpašo piedāvājumu un atlaižu karte populārākajos Rīgas muzejos, apskates objektos un restorānos.

"Daudzās Eiropas un pasaules pilsētās tūrisma biroji tūristiem piedāvā tā dēvētās pilsētas kartes, kas galamērķa apmeklējumu padara daudz ērtāku, kā arī ļauj ietaupīt laiku un naudu. Arī mēs sapratām, ka Rīgai nepieciešams šāds atzīts un kvalitatīvs produkts – Riga Card. Tās īpašie piedāvājumi un atlaides ļauj tūristam iepazīt Rīgas arhitektūru, vēsturi, kultūru un, kā pilsētai ar labu garšsajūtu – arī tās gastronomisko piedāvājumu," skaidro RTAB valdes locekle Vita Jermoloviča.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja RTAB sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua, Riga Card piedāvājums ietver neierobežotu braucienu skaitu sabiedriskajā transportā (tramvajos, trolejbusos un autobusos) Rīgas robežās, ekskursijas braucienu ar divstāvīgo autobusu, Vecpilsētas ekskursiju trīs valodās, atlaides braucienam ar kanāla kuģīti, īpašu cenu velosipēdu nomai un atlaidi veloekskursijai. Tāpat kartes īpašniekiem tiek nodrošināta bezmaksas ieeja un atlaides vairākos muzejos, zoodārzā un citās apskates vietās. Savukārt Rīgas restorāni piedāvās atlaides 10% - 20% apmērā.

Riga Card būs iespējams iegādāties vienai, divām vai trim dienām, un to cena attiecīgi būs 25, 30 un 35 eiro. Šo pakalpojumu sākot ar šodienu ir iespējams iegādāties Rīgas Tūrisma informācijas centrā Rātslaukumā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)