Banner 980x90

Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzs Salaspilī gaida savus vasaras draugus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pagājušā gada augustā Salaspilī aiz kultūras nama "Rīgava" tika atklāts brīnišķīgs dārzs. Ērti soliņi, neparasti gaismekļi, āra mūzikas instrumenti, krāšņi apstādījumi un Salaspils Mūzikas un mākslas skolas pedagogu Reiča un Ivdras gleznoti Salaspils motīvi - tas viss ļauj smelties iedvesmu un justies brīnumaini. Vēl viena skaista un sakārtota vieta Salaspilī.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Salaspils novada kultūras nams "Rīgava" direktore Indra Trofimoviča, pirmie sezonas pasākumi jau izskanējuši ar pilnu krūti – vairāki koncerti, teātris gan lieliem, gan maziem, kā arī Novada svētku zaļumballe.

Dārzs turpina iepriecināt savus apmeklētājus ar jaunām aktivitātēm. Sadarbībā ar Latvijas koncertiem 13.jūlijā plkst.19.00 dārzā notiks kamermūzikas koncerts "Rendez-vous".

Koncerta "Rendez-vous" ideja ir iepazīstināt klausītājus gan ar latviešu, gan franču komponistu krāsaino un izsmalcināto kamermūziku dažādu instrumentālo ansambļu sastāvos. Programmā varēs dzirdēt Kamila Sensānsa, Kloda Debisī, Ērika Ešenvalda, Romualda Kalsona, Pētera Plakida un Jura Karlsona mūziku.

Koncertu atskaņos Latvijas Nacionālās operas orķestra domubiedri mūzikā - flautu grupas koncertmeistara vietniece Guna Paula, klarnešu grupas koncertmeistars Mārtiņš Circenis, čellu grupas koncertmeistara vietniece Diana Ozoliņa un pianiste Agnese Egliņa, kuri saspēlējas jau trīs gadus un ir kopīgi iestudējuši vairākas kamermūzikas programmas.

Koncerta biļetes pieejamas "Biļešu paradīzē" un kultūras nama "Rīgava" kasē. Seko līdzi arī pārējiem vasaras pasākumiem Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā www.salaspils.lv, www.knrigava.lv, www.facebook.com/SalaspilsKultura/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)