Banner 980x90

Rinkēvičs atklāj Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pārstāvniecību

Publicitātes foto
Publicitātes foto
28.aprīlī Biznesa augstskolā "Turība" tika atklāta Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pirmā pārstāvniecība Latvijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Kive, pārstāvniecību atklāja Latvijas Republikas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras valdes priekšsēdētājs Mārcis Liors Skadmanis, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Aigars Rostovskis un Biznesa augstskola "Turība rektors un valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis.

Atklājot Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pārstāvniecību, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs atsaucās uz līdzšinējo veiksmīgo sadarbību ar Biznesa augstskolu "Turība", un uzsvēra, ka pārstāvniecības atrašanās augstskolas telpās ir īpaši simboliska, jo izglītība ir būtiska Latvijas eksporta prece. "Šeit studē jaunieši, kuri apgūst biznesu un uzņēmējdarbību, un darbojas Biznesa inkubatorā, attiecīgi viņi zina, cik liela nozīme ir eksportam un starptautiskajai sadarbībai," uzsvēra Rinkēvičs.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents, Biznesa augstskolas "Turība" līdzīpašnieks Aigars Rostovskis, vēlot pārstāvniecībai daudz jaunas biznesa idejas, uzsvēra: "Lielbritānija ir viens svarīgākajiem Latvijas eksporta partneriem, tāpēc pārstāvniecības atvēršana ir būtisks solis tālākai sadarbības attīstībai, ko noteikti sekmēs arī jaunie uzņēmēji, kuriem ir starptautisks biznesa skatījums."

Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pārstāvniecības izveide ir būtisks solis Latvijas un Lielbritānijas uzņēmēju sadarbības iespēju pilnveidošanai, kā arī Lielbritānijas investoru piesaistei Latvijas reģionos. Kā uzsvēra valdes priekšsēdētājs Mārcis Liors Skadmanis: "Neraugoties uz pagātnes ekonomiskajām un politiskajām cīņām, Latvijai ir daudz priekšrocību, kuras nepieciešams maksimāli stiprināt. Latvijas-Lielbritānijas Tirdzniecības kamera tic Latvijas reģionu un to uzņēmumu potenciālam un starptautiskai konkurētspējai."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)